Omdat mijn kraan van een B merk na 4 jaar echt kuren vertoonde, die temperatuur wisselde steeds waardoor ik vaak onder een lauwe of juist heel hete douche stond, was het tijd voor een nieuwe.
En wat een fijne douchekraan is dit! De verpakking is al mooi, het installeren was zelfs voor mij, iemand die hier helemaal geen ervaring mee heeft zo gepiept. (
niet vergeten vooraf het water af te sluiten;-) )
Het douchen is echt veel fijner dan met mijn oude, deze Grohe kraan heeft een constante temperatuur wat het douchen een stuk prettiger maakt dan mijn oude. Mijn oude kraan had plastic handgrepen, waardoor hij wat cheap aanvoelde, maar deze handgrepen zijn van metaal voelt kwalitatief dus een stuk zwaarder, sterker en beter. Daarnaast zit er een soort ‘’vleugeltje’’ aan de achterkant waardoor je hem gemakkelijk kun vastpakken en draaien, ook met natte glibberige handen.
Wat ik heel fijn en veilig vind is dat deze kraan cooltouch is, en dus zelf van buiten ook niet zo heet wordt, dus als ik er met douchen per ongeluk tegen aan kom dan verbrand ik me niet, en ook mijn shampoo wordt niet meer opgewarmd als het op de kraan staat, heel blij mee!
Al met al een zeer goede kraan voor een oke prijs, heel erg blij dat ik voor een Grohe heb gekozen dit keer. Hopelijk gaat deze langer dan 4 jaar mee, maar dat moet met Grohe wel goed komen er zit namelijk 5 jaar garantie op.
Zeker het geld waard dus.